Dakisolatie

Van nature uit stijgt warme lucht terwijl beneden de koudere lucht zich opstapelt. Als deze lucht weg kan via het dak, dan moet u meer verwarmen om dezelfde temperatuur te houden. Dit kan u vermijden door uw dak en zolder correct te isoleren.

Dak isoleren of zoldervloer isoleren?

Gebruikt u de ruimte onder het dak voornamelijk als stockage dan volstaat het om uw zoldervloer te isoleren. De warmte kan dan niet tot het dak stijgen. Gebruikt u uw zolder als woonruimte, dan isoleert u best uw dak.

Voorzie uw woning van een goede isolatie

Isomax isoleert uw dak met PUR-isolatie. PUR wordt eenvoudig en effectief aangebracht tegen de binnenzijde van uw dak en wanden. De naadloze schuimlaag volgt alle contouren van het oppervlak en hecht zich vast op alle materialen en ondergronden. Gespoten PUR-isolatie beschermt tegen koude, hitte, vocht en tocht. Dat maakt het de perfecte isolatie voor uw dak.

Vreemd genoeg zijn er in België nog veel ongeïsoleerde daken. Naar schatting 1,35 miljoen gezinnen vinden het blijkbaar niet erg dat zij handenvol geld laten wegvliegen. Een degelijke dakisolatie zorgt er voor dat uw aardgasverbruik gemiddeld met 700m3 per jaar vermindert. Dat betekent al snel een besparing van bijna 30% op uw totale energiekost!

Twijfel daarom niet langer en vraag een vrijblijvende diagnose aan. U zal spijt hebben dat u het niet eerder gedaan heeft!

Waarom PUR isolatie voor uw dak?

Klassieke dakisolatie met glaswol of rotswol levert pas een efficiënte isolatie op bij een dikte tussen de 12 en 20 cm. Het plafond van uw zolder verlaagt dan uiteraard met dezelfde afstand. Daarom is gespoten dakisolatie beter. PUR heeft een betere isolatiewaarde en een isolatie met polyurethaan-schuim (PUR) neemt minder plaats in omdat het minder dik aangebracht hoeft te worden. Dankzij de klevende eigenschap van PUR wordt uw dak bovendien met één naadloze, waterdichte isolatiemantel afgedicht, zonder risico op spleten en kieren. Zo vermijdt u koudebruggen die condensatie en vochtproblemen tot gevolg hebben.

Of toch zolderisolatie

U gebruikt uw zolder niet als leefruimte? Dan kan u een bijkomende isolatie aanbrengen op de zoldervloer. Zo voorkomt u dat de warmte ontsnapt uit onderliggende kamers. Dubbel win!

Premies voor dakisolatie

In 2014 is het meer dan ooit zinvol om uw dak te isoleren! De investering in isolatie wordt nog voordeliger dankzij de talrijke energiepremies. En dan spreken we nog niet over de stijgende energieprijzen!

Het is belangrijk dat uw investering rendeert en dat ze correct uitgevoerd wordt, van diagnose tot oplevering en subsidieaanvraag. Dat is waar Isomax sterk in is: een goede begeleiding en deskundige uitvoering. Zodat u zorgeloos een warmere thuis krijgt.

Vraag vandaag nog een vrijblijvende diagnose aan »

VRAAG GRATIS DIAGNOSE

  • Meer dan 2500 (tevreden) klanten
  • Ruim 3000 uitgevoerde werken
  • 350.000 m2 geïsoleerde spouwmuren
  • Duizenden m2 overige isolaties
  • Oplevering in 2 maanden
  • Professionele aanpak, gegarandeerd resultaat

Wij geven advies over de beste isolatie oplossing voor uw toepassing.
Geen Verplichtingen... Geen Voorwaarden...