Spouwmuurisolatie

spouwmuurisolatie

 

Kil gevoel in huis, koude muren en een onaangenaam comfort? Dan lijkt het wel dat uw spouwmuren niet geïsoleerd zijn. Dit komt vaak voor in huizen van 1930 tot 1975. U laat dan een enorme mogelijkheid liggen om te besparen op uw energiefactuur.

 

Bespaar 35% op uw factuur!

Laat uw spouwmuur isoleren door Isomax en u bespaart jaarlijks 35% op uw energiefactuur. Naast deze besparing stijgt uw wooncomfort. Uw woning is warmer in de winter én blijft koeler in de zomer. Bovendien ondervindt u minder geluidsoverlast door het geluidsisolerend effect.

 

Terugverdientijd spouwmuurisolatie

U verdient uw investering in spouwmuurisolatie terug op 3 tot 5 jaar. Naast de energiebesparing profiteert u ook van talrijke overheidssubsidies. Met de stijgende energieprijzen in het achterhoofd, is spouwmuurisolatie een investering die u in 2014 niet kan negeren.

 

Spouwmuur isoleren met PUR van BAYER

Er zijn verschillende materialen om spouwmuren te isoleren. Isomax gaat op basis van een voorafgaande inspectie steeds kijken welk produkt het best in aanmerking komt voor uw woning.

Geen standaard oplossing maar maatwerk zodat uw investering ten volle kan renderen en u op beide oren kan slapen. PUR heeft een uitstekende Lambda waarde of een zeer lage warmtegeleiding.

Hiermee scoort het veel beter dan traditionele isolatiematerialen. PUR sluit ook naadloos aan waardoor alle holtes, kieren en scheurtjes maximaal opgevuld worden.

Het is snel in uitvoering en al na 2-3 minuten uitgehard.

 

Spouwmuur isoleren met rotswool van ROCKWOOL

Minerale rotswol van ROCKWOOL is een isolatiemateriaal dat zn gelijke niet kent, het heeft een hoge isolatiewaarde, is onbrandbaar en heeft een eindeloze levensduur.

Niets voor niets dienen alle publieke en overheidsgebouwen de dag van vandaag met rotswol te worden opgevuld. Als u bovenop de thermische isolatie ook nog een akoestisch

voordeel wil genieten dan bent u met rotswol het beste af, vraag onze regio verantwoordelijke adviseur naar de mogelijkheden.

 

Spouwmuur isoleren met glaswol van Knauf Insulation

Net zoals rotswol is glaswol een natuurlijk produkt dat geproduceerd wordt uit 60% RECYCLED glas. Heeft eveneens een zeer hoge isolatiewaarde en een perfecte waterafstotendheid.

Als u kiest voor een snelle uitvoering dan kan ook glaswol voor u de juiste keuze zijn.

Onze verantwoordelijke voorafgaande inspecteur kijkt dit graag voor u na want een spouw kan je maar 1 maal isoleren, je doet het beter goed.

Supafil is een vooruitstrevend en uniek product dat ook voor daken, zolders en kruipkelders gebruikt kan worden, klik hier voor meer info.

 

Waarom Isomax spouwmuurisolatie?

 • +2500 tevreden klanten
 • +3000 uitgevoerde isolatiewerken
 • 350.000m2 spouwmuren geïsoleerd
 • Uitvoering in 1 dag
 • Oplevering in 2 maanden
 • ATG gekeurde plaatsers + materiaal
 • Professionele aanpak, gegarandeerd resultaat

Vraag nu uw vrijblijvende diagnose aan. Onze isolatie-expert komt graag er plaatse voor een vrijblijvend voorstel.

VRAAG GRATIS DIAGNOSE

 • Meer dan 2500 (tevreden) klanten
 • Ruim 3000 uitgevoerde werken
 • 350.000 m2 geïsoleerde spouwmuren
 • Duizenden m2 overige isolaties
 • Oplevering in 2 maanden
 • Professionele aanpak, gegarandeerd resultaat

Wij geven advies over de beste isolatie oplossing voor uw toepassing.
Geen Verplichtingen... Geen Voorwaarden...