Vloer- en kruipkelderisolatie

Vloerisolatie

Langs de vloer van een woning gaat heel wat warmte via de ondergrond verloren.

Vloerisolatie is belangrijk voor woningen die een laag energieverbruik per m2 nastreven en voor woningen waar vloerverwarming wordt geplaatst.

Soms wordt er gedacht dat vloerisolatie pas belangrijk is als de vloer in rechtstreeks contact staat met de ondergrond. Het klopt inderdaad dat vloerisolatie een grote meerwaarde betekent maar u kan ook uw vloer langs de onderzijde isoleren via de kruipkelderruimte.

Door de naadloze, lucht en tocht dichte verwerking van PUR isolatieschuim haalt u de beste isolatiewaarde.

Het zijn niet enkel subsidies die het isoleren aantrekkelijk maken. Op termijn is het zeker zichtbaar op uw verwarmingsfactuur? Benieuwd hoe wij u verder kunnen helpen? Contacteer ons.

Kruipkelderisolatie

Alle leidingen die in deze ruimte worden aangebracht worden mooi ingespoten en zo worden transportverliezen tot een absoluut minimum beperkt. De kruipkelder vormt een brug tussen de vloer en het aanwezige grondvocht. Indien u isoleert, zal de koude en vochtige ondergrond geen vat hebben op uw woning. Zo worden de nefaste gevolgen van vocht en tochtlekken uitgesloten.

De ruimte in de kelder is beperkt en een minimale hoogte van 80 cm is vereist want na het aanbrengen van de isolatie blijft er een 10 tal cm minder over. Als specialist in het na-isoleren van bestaande woningen en isolatietechnieken in nieuwe woningen kunnen wij u zonder probleem verder helpen met deze vorm van isolatie. Contacteer ons.

VRAAG GRATIS DIAGNOSE

  • Meer dan 2500 (tevreden) klanten
  • Ruim 3000 uitgevoerde werken
  • 350.000 m2 ge├»soleerde spouwmuren
  • Duizenden m2 overige isolaties
  • Oplevering in 2 maanden
  • Professionele aanpak, gegarandeerd resultaat

Wij geven advies over de beste isolatie oplossing voor uw toepassing.
Geen Verplichtingen... Geen Voorwaarden...